Coș cumpărături
Coș cumpărături
Crema de Corp cu Apa de Trandafir Rosa Damascena, 180ML
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 42.99 lei/buc.
Produs în stoc Produs în stoc
Cod produs: BLK005

RemoveAdd
Producător: Bilka Lifestyle
 

Crema de Corp cu Apa de Trandafir Rosa Damascena, 180 ML

 

Cu un continut bogat de ulei organic de trandafir, premiat pentru calitatea sa originara din Bulgaria.

Crema de corp regeneranta contine ingrediente active si organice bazate pe combinatii testate biologic, acestea fiind : uleiul esential de trandafir si apa organica de trandafir.

Crema de corp grabeste regenerarea pielii corpului din interior si reduce vizibil semnele imbatranirii.

Hraneste si hidrateaza in profunzime, imbunatatind circulatia sangelui,tonifiind si protejand pielea.

 

 

Uleiul De Trandafir:

 

Trandafirul este o floare frumoasa, cu un parfum dulce si rafinat. Uleiul esential de trandafir, derivat din petalele proaspete de trandafir prin procesul de distilatie cu vapori, are beneficii uimitoare pentru piele, facand-o mai sanatoasa, proaspata, moale si supla. In mod traditional, uleiul de trandafir este extras din Rosa damascena sau din trandafirul de Damasc, un tip special de trandafir care se recolteaza comercial pe scara larga pentru a produce acest ulei esential uimitor si, de asemenea, apa de trandafir. Inainte, uleiul de trandafir era folosit, in principal, pentru parfumuri, dar acum, beneficiile sale pentru ingrijirea pielii au reusit sa creasca popularitatea acestuia in frumusete si in industria cosmetica. De asemenea, uleiul de trandafir este folosit ca ingredient cheie intr-o gama larga de produse cosmetice, cea mai buna calitate a acestuia gasindu-se in Bulgaria.

 

Uleiul de trandafir are o compozitie chimica complexa, cu mai multe ingrediente biologice active care au un efect uimitor asupra diferitelor probleme ale pielii.
Antiseptic – acesta este cel mai important detaliu cu privire la uleiul de trandafiri, intrucat se foloseste pentru combaterea ranilor si suplineste celelalte solutii antiseptice. Aplicarea uleiului pe rani ajuta la formarea unui strat protector si astfel la prevenirea infectarii acestora.


Cicatrizant – aceasta proprietate a uleiului de trandafir este in interesul celor ce dau o importanta deosebita felului in care arata. Ajutorul oferit acestora consta in modul de a face sa dispara cicatricile acneice, ale pojarului, ale varicelei precum si cicatricile ce survin in urma unei interventii chirurgicale, a accidentelor sau chiar a urmelor ramase pe piele in urma sarcinii. Multe dintre aceste lucruri se datoreaza activitatii antioxidante a uleiului care sporeste activitatea de tratare a pielii.
Uleiul de trandafir are un efect excelent de hidratare asupra pielii uscate si crapate. Atunci cand se aplica pe pielea uscata, uleiul hraneste in profunzime toate tesuturile si le determina sa retina umezeala.

Uleiul de trandafir lupta impotriva ridurilor de pe pielea faciala si elimina multe alte semne de imbatranire, contractand muschii fetei. 
Are proprietati antibacteriene, care pot trata infectiile pielii si este un tratament eficient pentru acnee.
Acesta are un efect de racire si calmeaza pielea arsa de soare sau extrem de sensibila.
Uleiul de trandafir este capabil sa vindece cicatricile provocate de acnee, furunculii sau alte pete inestetice. In compozitia acestuia intra vitamina C, care actioneaza ca un antioxidant ce imbunatateste textura pielii.

De asemenea, aplicarea regulata a uleiului de trandafir pe pielea decolorata va ajuta la restabilirea culorii originale a tenului.

 

Apa De Trandafiri:

Apa de trandafiri nu inseamna numai un miros si un gust placut. Aceasta este o solutie parfumata care contribuie pozitiv la buna functionare a corpului.
Apa de trandafiri este folosita in diferite lotiuni pentru piele deoarece, o purifica si o curata. In cazul persoanelor cu pielea grasa, proprietatile sale astringente reduc excesul de sebum, o echilibreaza si o tonifica. Chiar si pentru cei cu pielea sensibila, apa de trandafiri ajuta deoarece, o calmeaza, reducand inflamatiile si roseata.

Trateaza arsurile si ranile pe toate tipurile de piele, putand fi utilizata si ca aftershave.
Se obtine prin distilarea petalelor de trandafir (ulei esential si apa distilata) rezultand apa de trandafir.

 

Mod de folosire:

Masati usor pielea corpului prin miscari circulare pana cand crema se absoarbe in profunzime.

Se aplica atat dimineata cand si seara dupa ce ati facut baie/dus.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

  • Dihidro Quercetina 13g din Siberia
  • Ulei de Oregano Salbatic, cu 80% Carvacrol, 30ML
  • Gagasibir, 13g, Siberia
  • Ulei de Oregano Salbatic, cu 80% Carvacrol, 10ML
  • Acadele pentru rau de miscare cu Ghimbir si Menta 10g
  • D-Mannose 2500Mg si Extract de Afin, 250ML Uro Balance